Nieuws

Smaak van de Kopermolen

Op zaterdag 29 september kunt u de Smaak van de Kopermolen proeven. Het centrum staat deze dag tussen 12.00 en 16.00 uur in het teken van de nieuwste mode, trends, kleuren, gadgets, hapjes en drankjes van de winkeliers uit het gehele winkelcentrum.

Tijdens deze dag zullen alle ondernemers extra hun best doen om u een gezellige shop zaterdag te geven! Ze hebben de nieuwste trends en smaken voor u in huis gehaald, want het nieuwe seizoen staat voor de deur!

Uiteraard showen de modewinkels de nieuwste kledingcollecties aan het winkelend publiek. Vanaf een rode loper op het centrale plein vinden er gedurende de dag een aantal modeshows plaats. De shows vinden plaats om 12.00 uur, 13.30 uur en om 15.00 uur.

De modellen worden geregeld door de modewinkels zelf. Geen Doutzen Kroes of Giselle Bündchen maar realistische maten en modellen waarmee een ieder zich kan identificeren.

De gehele dag zult u getrakteerd worden op aantrekkelijke aanbiedingen en traktaties door het hostessteam van De Kopermolen. U vindt hen tussen 12.00 en 16.00 uur in de wandelgangen van het centrum.

Kunnen we u ook verwelkomen aanstaande zaterdag 29 september en komt u kijken naar de nieuwste mode en trends van het nieuwe seizoen?
Tot dan!

Een gezellige dag in Winkelcentrum Kopermolen waar momenteel hard wordt gewerkt aan de renovatie van het centrum.

Lees meer...

Kunstkippen voor Kinderboerderij Merenwijk

Op Goede Vrijdag 30 maart en zaterdag 31 maart werden in Winkelcentrum Kopermolen 5 kunstkippen beschilderd door kunstenaars uit de regio. Vervolgens werden de kippen via een veiling op Facebook per op bod verkocht.

Op woensdag 9 mei jl. werd het Kunstkippen project officieel afgesloten met de overhandiging van de cheque. Cindy van Warmpjes ( 2e van links op de foto) overhandigde namens De Kopermolen de cheque met de opbrengst van het Kunstkippen project dat gehouden werd tijdens het Paasweekend.

De totale opbrengst van € 375,00 gaat de Kinderboerderij Merenwijk o.a. gebruiken voor aanschaf van een aantal nieuwe bewoners van de Kinderboerderij. Kippen en toebehoren!

Lees meer...

Gratis koffie in de kopermolen zaterdag a.s. Aanbevolen

Zaterdag 5 mei a.s. worden de bezoekers van de Kopermolen getrakteerd op een gratis kopje koffie vanuit de Piaggio Ape koffie-tuktuk.
Deze kan men vinden tegenover de ingang van de AH. 
 
Namens alle Winkeliers van de Kopermolen krijgt u een heerlijk "Sorry voor de overlast" kopje koffie aangeboden.
Lees meer...

Bied op de kippen ! Aanbevolen

Inmiddels is de veiling van het Kopermolen Kunstkippenproject t.g.v. Kinderboerderij Merenwijk gesloten.
De Kunstkippen van Karin Schoenmaker, Wim Glasbergen en Reinout van Dijk zijn verkocht.


Kip Karin: Gemma Hares € 125,00
Kip Wim: Desiree Rosier: € 125,00
Kip Reinout: Pauline van den Bosch € 75,00


De Kunstkippen zijn dit weekend nog te bekijken in Winkelcentrum De Kopermolen. Dinsdag a.s. verhuizen de Kunst Kippen naar de nieuwe eigenaren.


Op de Kunstkippen van Dick Justus Bakhuizen van den Brink en de kip van Joy Bleekrode is nog geen bod uitgebracht. Heeft u interesse in één van deze kippen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

De scan to win hoofdprijswinnaars! Aanbevolen

Vlnr Maartje Verberne: shoptegoed twv € 75,00. Mevr.de Koning: Fashioncheque twv. € 100,00. Roeland Hoekstra: shoptegoed twv € 75,00. Mevr. Sillen: I Pad. Dhr. Keijser: Fashioncheque twv € 100,00.

En niet op de foto. Mevr. Jamila: Fashioncheque twv: € 100,00.

Namens alle winkeliers van De Kopermolen ‘Van harte Gefeliciteerd’!

Lees meer...

Kunstkippen Kinderboerderij Merenwijk

Op Goede Vrijdag 30 maart en zaterdag 31 maart wordt in Winkelcentrum Kopermolen een kunstkippenproject gehouden.

Kunstenaars uit de regio beschilderen polyester kippen tot ware kunstkippen. In totaal worden er vijf kippen beschilderd. De volgende kunstenaars werken mee aan dit project: Wim Glasbergen, Karin Schoenmaker, Reinout van Dijk, Justus Dick Bakhuizen van den Brink en Joy Bleekrode  U ziet hen op verschillende plekken in het centrum aan het werk.

Lees meer...

Valentijn

Op zaterdag 10 februari is iedereen tussen 12.00 en 16.00 uur van ‘harte’ welkom om in de ‘Love Globe’ plaats te nemen.

Daarnaast kunt u genieten van warme glühwein, liefdesdrankjes voor de kids en sfeervolle liefdes muziek!

Natuurlijk kunt u bij onze winkeliers terecht voor een origineel valentijnscadeau, aanbiedingen en kortingen waar het hart sneller van gaat kloppen.

U komt toch ook?

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Log in