Kerst in de Kopermolen

Volop Kerstactiviteiten in winkelcentrum De Kopermolen en kans op een heerlijke taart, een fles bubbels of een ‘31/12’ borrelpakket.

In de periode van 6 t/m 27 december verloot Winkelcentrum De Kopermolen elke week 25 heerlijke taarten en 25 flessen bubbels. Iedere week wordt er een trekking verricht en is er maar liefst 170 keer kans op een mooie prijs! Elke week wordt de wedstrijdbus geleegd, dus elke week weer volop nieuwe kansen. Na 27 december worden uit alle inzendingen nog eens 20 hoofdprijzen verloot. De winnaars van deze prijs worden op maandag 31 december uitgenodigd voor een feestelijke prijsuitreiking in De Kopermolen. Zij ontvangen namens alle winkeliers van De Kopermolen een ‘31/12’ borrelpakket.

Bij elke aankoop bij een winkelier van Winkelcentrum Kopermolen in de periode van 6 t/m 27 december ontvangt u één kanskaart. Om kans te maken op één van de 170 prijzen dient u uw kanskaart in te vullen en te deponeren in de wedstrijdbus op het centrale plein in De Kopermolen. U kunt aan deze actie meedoen zo vaak u wilt en zolang de voorraad strekt! De prijswinnaars krijgen telefonisch bericht om hun prijs in De Kopermolen af te halen.

Op de zaterdagen voor Kerst staan er een aantal gezellige Kerst zaterdagen gepland in De Kopermolen.

Op zaterdag 14 december is er een leuke Hobby Crea Kerst Cadeaumarkt. Een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten. Op deze markt kan men bijzondere spulletjes vinden en kennismaken met de persoon achter het zelfgemaakte product. Tijdens de Hobby Crea Cadeau markt kunt u leuke hobby materialen aanschaffen. Natuurlijk is er ook ruimte voor andere rariteiten, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Er staat een grote diversiteit aan hobbyisten. U kunt op deze markt de allerleukste spullen voor de Kerst vinden. Ook de winkeliers hebben allerlei leuke Kerstkoopjes in de winkels op deze dag. De markt begint om 11.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.  De 4 heren van de Juke Box Boys zorgen tussen 12.00 en 16.00 uur a-capella voor de vlotste en muzikaalste kerstmuziek in de wandelgangen.

Op zaterdag 21 december is er wederom sfeervolle Kerstmuziek in de wandelgangen, een Kerstduo brengt het publiek in Kerstsfeer en het winkelend publiek wordt namens alle winkeliers getrakteerd op een heerlijke kop warme choco of glühwein. De activiteiten vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur.

Op zondag 22 december is er een koopzondag en zijn de meeste winkels geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.