Op zaterdag 9 september staat er iets bijzonders te gebeuren in onze fijne buurt. We nodigen alle buurtbewoners, jong en oud, uit om samen te komen voor een heerlijke buurtlunch in het hart van De Kopermolen. Dit is het moment waarop onze buurt tot leven komt, waar de diverse gezichten van onze wijk samenkomen en waar nieuwe vriendschappen ontstaan.

Deze buurtlunch wordt een gezellige middag die je niet wil missen! De ondernemers uit het winkelcentrum verzorgen de lekkerste hapjes en ook verschillende buurtinstanties brengen lekkere dingen mee. Verwacht een tafel vol met heerlijke, kleine hapjes uit de buurt. Van hartige traktaties tot zoete verleidingen, het zal er allemaal zijn.

De buurtlunch is een uitgelezen kans om je buren beter te leren kennen, om de gezelligheid van onze wijk te ervaren en om te ontdekken wat ons allemaal verbindt.

Klinkt dit als een gezellige zaterdagmiddag voor jou? Meld je dan hieronder GRATIS aan en reserveer jouw plek voor deze speciale buurtlunch. We kijken ernaar uit om je te zien op zaterdag 9 september van 11:00 tot 14:00 in het hart van ons winkelcentrum!

Leuk als je erbij bent!