Winkels & voorzieningen

Welkom beste online bezoeker, op deze pagina vindt u al onze winkeliers. Klik op de afbeelding van de winkel voor openingstijden en contactgegevens.

In de buurt

Vrijdagmarkt langs Ketelmeerlaan

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor u klaar op de Ketelmeerlaan van Leiden. Er is voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur.

Kijk op de website voor meer informatie: www.uwmarktspecialist.nl

Bibliotheek Merenwijk

Dé bibliotheek uit de wijk! Hier kunt u uiteraard terecht voor het lenen van boeken maar de bibliotheek verzorgt meer! Zo worden er workshops en cursussen gegeven over bijvoorbeeld de Nederlandse taal en computercursus voor bewoners uit de wijk.

Kijk op de website voor meer informatie: www.bplusc.nl

Kinderboerderij Merenwijk

De kinderboerderij is 7 dagen in de week open. U kunt terecht van 8.00 tot 16.30 uur. Kom gezellig langs om in de speeltuin te spelen of voor een kop koffie en een ijsje.

Meer informatie vindt u op de Facebookpagina van kinderboerderij Merenwijk.

Gezondheidscentrum Merenwijk

Is een samenwerkingsverband van huisartsen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk en thuiszorg. Daarnaast zijn in het gezondheidscentrum een diëtist, logopedisten, psychologen, verloskundigen en een priklocatie van SCAL Medische Diagnostiek gehuisvest.

Website: www.gezondheidscentrum-merenwijk.nl

Oecumenische geloofsgemeenschap De Regenboog

De Samenwerkende kerken in de Merenwijk vormen een initiatief van de Protestantse kerk Nederland en de rooms katholieke kerk om gezamenlijk een geloofsgemeenschap te vormen. Dit initiatief dateert van 4 september 1971. Het gemeenschap bestaat dus al 40 jaar!

Website: www.deregenboogmerenwijk.nl