Coronavirus

Zeer gewaardeerde bezoeker van winkelcentrum De Kopermolen,

Ons winkelcentrum is de komende periode, zonder tegen bericht, gewoon voor u geopend!

Uiteraard zijn er een aantal maatregelen getroffen om de gezondheidsrisico’s voor u en die van de ondernemers te beperken.

  • Er worden dagelijks extra schoonmaakwerkzaamheden ingezet en er is veel aandacht voor de reiniging van contactoppervlakten.
  • Tot 1 september zullen er geen evenementen plaatsvinden.
  • Winkeliers hebben in hun winkel eigen maatregelen getroffen op het gebied van hygiëne. Indien toegestaan en mogelijk voor iedere winkel, houden zij hun winkel op verantwoorde wijze geopend voor publiek. Deze afweging is per branche en per ondernemer verschillend en zij zullen dit via hun eigen communicatie kanalen aan u kenbaar maken.

Daar waar winkels gecombineerd is met een horeca functie, zal de winkel open zijn en het horeca-gedeelte gesloten.

Uw medewerking wordt gevraagd door extra op uw hygiëne te letten. Kom niet naar het winkelcentrum als u symptomen van het Coronavirus hebt, zoals verkoudheid, keelpijn en/of koorts. Verder vragen wij u zoveel mogelijk met de pin te betalen en fysiek contact zoveel mogelijk te voorkomen.

OPROEP!

Dit zijn juist tijden om de ondernemers te steunen!

Onze ondernemers staan graag voor u klaar en hopen dat u in de komende tijden uw aankopen bij hen blijft doen. Ondernemers zullen mogelijk met creatieve oplossingen komen om u goed te kunnen ontvangen in hun winkels of om producten bij u te bezorgen. We hopen dat u open staat voor alternatieven om de lokale ondernemers te steunen in deze roerige tijd.

Wij wensen u alle gezondheid toe in de komende tijd en bedanken u voor uw blijvende steun aan alle ondernemers en medewerkers.

Hartelijke groet,

Namens alle ondernemers van winkelcentrum De Kopermolen