Leuke events

Beeldige Moederdag in Winkelcentrum Kopermolen Levende Beelden Festival

Winkelcentrum Kopermolen organiseert op de zaterdag voor Moederdag een bijzonder evenement, namelijk een ‘Living Sculputure Festival’. Tussen 12.00 en 16.00 uur wordt het een beeldige Moederdag en zullen er diverse levende standbeelden tentoongesteld worden in de wandelgangen van het winkelcentrum!

Een Living Sculpture is vertaald naar het Nederlands: een levend standbeeld. Levend omdat een mens de act uitvoert en standbeeld omdat het de kunst is om stil te staan. Een Living Sculpture brengt het publiek in verwarring en verwondering door te spelen met het wel en niet levend zijn. Een beweging is toegestaan. En juist dat maakt het zo spannend!

Met het thema van de beelden is natuurlijk zoveel mogelijk rekening gehouden met Moederdag. Zo zullen o.a. de volgende beelden aanwezig zijn: Jane Austen, Mary Poppins, Vrouw met kinderwagen, Fotograaf, Het heertje of Mr Edison en Slangenbezweerder

Uiteraard hebben de winkeliers beeldige Moederdagaanbiedingen voor u in petto, om echt even goed bij stil te staan, u komt toch ook even kijken?!