Smaak van de Kopermolen

Op zaterdag 21 september aanstaande kunt u de Smaak van de Kopermolen proeven. Het centrum staat deze dag tussen 12.00 en 16.00 uur in het teken van de nieuwste mode, trends, kleuren, gadgets, hapjes en drankjes van de winkeliers uit het gehele winkelcentrum.

Tijdens deze dag zullen alle ondernemers extra hun best doen om u een gezellige shop zaterdag te geven! Ze hebben de nieuwste trends en smaken voor u in huis gehaald, want het nieuwe seizoen staat voor de deur!

Uiteraard showen de modewinkels de nieuwste kledingcollecties op de catwalk aan het winkelend publiek. Vanaf een rode loper in het centrum vinden er gedurende de dag een aantal modeshows plaats. De shows vinden plaats om 12.00 uur, 13.30 uur en om 15.00 uur. De modellen worden geregeld door de modewinkels zelf. Geen Doutzen Kroes of Giselle Bündchen maar realistische maten en modellen waarmee een ieder zich kan identificeren.

De gehele dag zult u getrakteerd worden op aantrekkelijke aanbiedingen en traktaties door het hostessteam van De Kopermolen. U vindt hen tussen 12.00 en 16.00 uur in de wandelgangen van het centrum.

Kunnen we u ook verwelkomen aanstaande zaterdag 21 september en komt u kijken naar de nieuwste mode en trends van het nieuwe herfst en winterseizoen 2019/2020?

Graag tot dan!